НОВИЙ TOYOTA C-HR

Акції на авто
Дата публікації: 1 лютого 2024 р.
snimok_ekrana_2024_02_02_v_09_26_38

З 1 лютого 2024 року в автосалоні Тойота Центр Одеса "ІНЖПРОЕКТ" стартують продажі гарячої новинки цього року – Toyota C-HR Гібрид! Відтепер ви можете відчути бездоганність якості та вражаючу потужність у новому автомобілі, який готовий здивувати і перевершити всі ваші очікування.

Чому саме Toyota C-HR Гібрид? Бо це не просто авто, а справжня енергія майбутнього, яка готова дарувати вам максимум емоцій на кожному кілометрі. Магнетичний стиль, ефективність та екологічна чистота – ось те, що робить його унікальним.


Ми готові вас вражати й робити придбання нового авто незабутнім. Щоб ви могли особисто переконатися у неперевершеності Тойота C-HR, запрошуємо на ексклюзивний тест-драйв. Справжнє водійське щастя вже чекає саме на вас! Залиште заявку на тест-драйв на нашому сайті просто зараз та готуйтесь відчути справжню революцію на дорозі.


Але це ще не все! При купівлі Toyota C-HR Гібрид до кінця лютого вас чекають особливі бонуси та подарунки від нашого автосалону. 
Не пропустіть свій шанс стати власником Toyota C-HR Гібрид за вигідною ціною та отримувати неймовірне задоволення від щоденних поїздок. Ваша пригода починається прямо сьогодні.

Чекаємо Вас за адресою: вул. Люстдорфська дорога, 140В, м. Одеса, та перетворіть свої автомрії в реальність разом з Toyota C-HR Гібрид. 

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля